OK

Book jeres studenterkørsel

Kontakt os og book jeres studentervogn her
Udfyld venligst dit navn
Ups du mangler noget
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget

FAQ

Hvordan foregår det med reservation og booking af studenterkørsel?

Udfyld vores kontaktformular eller ring til os.
Det er naturligvis altid GRATIS af få et tilbud. Ved forespørgsel bestræber vi os på at kontakte dig inden for 24 timer, men oftest hurtigere.

Når vi sammen har fundet den løsning, som passer jer, fremsendes en kontrakt samt en faktura med angivelse af depositum, som skal betales. Når vi nærmer os selve datoen, modtager I faktura nummer to, der udgør restbeløbet.

Hvordan og hvornår må vi pynte og dekorere vores truck?

Sammen aftaler vi på forhånd, hvornår jeres truck skal pyntes.
Trucken ankommer til aftalt tid og sted, hvorefter oppyntningen kan begynde. Lastbilen er udstyret med metaltrådnet på siden, som gør det nemt at sætte bøgegrene, balloner, skilte, lagner m.m. på trucken med strips.

Rock The Truck kan være behjælpelige med fremskaffelse af diverse materialer. Vi kan levere skilte og bannere med tryk, bøgegrene, balloner osv.

Hvordan forgår ruteplanlægning?

I udarbejder selv en køreliste med de adresser, der skal besøges.

På listen kan også angives kontaktinformation til “varsling”. Jeres chauffør ringer til næste besøgssted på listen eller varsler om eventuel forsinkelse. På kørelisten angiver I også forventede tider som ønskes. Vores team vil efterfølgende gennemgå listen og vende retur, hvis jeres tidsramme kan give udfordringer.

Det er vigtigt, at I lytter til vores erfaring på dette område. Vi anbefaler altid at afsætte “buffertid”, så vi kan gøre impulsive stop og feste - i springvandet, på stranden, på torvet, you name it!

Hvordan med oprydning og rengøring?

Det kan ikke være meget lettere - oprydning og rengøring tager vi os 100% af - kvit og frit!

Galleri