OK

Den fedeste
Studenterkørsel i Jylland

Unik Studenterkørsel Jylland

Hos Rock The Truck ved vi, hvordan en god studenterkørsel skal arrangeres. Vi har mere end 20 års erfaring fra branchen, og vi har gennem alle årene lyttet til vores kunder.

Det betyder, at vi kan tilbyde den bedste studenterkørsel i Jylland, hvor I får en moderne truck fyldt med luksusudstyr. Dermed får I den traditionelle studenterkørsel, men med en masse ekstramateriale. I skal blot sørge for at feste og have det sjovt, så klarer vi udstyret og oprydningen efterfølgende.

Udfyld vores kontaktformular her på siden, og få et uforpligtende tilbud på jeres studenterkørsel i Jylland.

Kontakt os og book jeres studentervogn her
Udfyld venligst dit navn
Ups du mangler noget
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget

En truck med alt udstyr

En studenterkørsel består som regel af en vogn med bænke, masser af øl og glade mennesker, men hvad hvis der tilføjes en masse ekstraudstyr?

Med vores trucks får I bløde sæder, professionelt musikanlæg, lysshow, køleskab, mobiloplader, beer pong table, garderobebokse m.m. Derudover kan der også hyres en DJ til vognen, hvis I ønsker det. Der er ingen grænser for, hvor vild jeres studenterkørsel i Jylland kan blive med en truck fra Rock The Truck.

Sikker studenterkørsel

Med vores lange erfaring følger også et ansvar, og der er en lang række krav, der skal overholdes, når der køres studenterkørsel. Vi opfylder selvfølgelig dem alle, bl.a. er der fartskriver, forsikring og vognen er nysynet, mens der også er papir på vores chauffører.

Chaufførerne har god erfaring med kørsel af vores trucks, er glade og smilende, men også ansvarsbevidste og ved, hvilke regler der skal overholdes.

Bestil studenterkørsel i Jylland

Hvis I ønsker at høre mere om vores studenterkørsel i Jylland, så tøv ikke med at kontakte os. I kan læse mere her på siden eller kontakte os på mail. Vi garanterer jer en moderne truck med fuldt udstyr, så dagen kun kan blive en succes.

Go all in and rock DJ

Få Jeres helt egen professionelle DJ med på køreturen. Rock The Truck har direkte kontakt til nogle af landets bedste mainstream DJ’s. Det er et sikkert hit og der opstår ikke den sædvanlige diskussion omkring valg af musik - og så er det faktisk billigere end du tror!

Once in a lifetime ride

Denne dag kan ikke gøres om. Det er ”once in a life time” og det er flere års minder, der skal afsluttes med manér, den perfekte køretur og et brag af en fest. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud - helt gratis!