OK

Den vildeste studenterkørsel

På Sjælland og i København

Studenterkørsel Sjælland og København

Er I på udkig efter en vogn, der kan give jer den bedste studenterkørsel i København eller på resten af Sjælland?

Hos Rock The Truck får I en moderne truck, der kan give jer den vildeste fest. Alle vores trucks indeholder ekstraudstyr, som gør festen mere festlig og praktisk.

Vores erfarne chauffører sørger for, at I kommer rundt på ruten forsvarligt og til tiden. Med mere en 20 års erfaring fra branchen ved vi, hvordan man starter en god fest.

Få et godt tilbud på studenterkørsel på Sjælland i dag! Udfyld nedenstående kontaktformular.

Kontakt os og book jeres studentervogn her
Udfyld venligst dit navn
Ups du mangler noget
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget
ups du mangler noget

Masser af udstyr

Vores trucks adskiller sig fra andre vognfirmaer, da de indeholder et væld af ekstraudstyr. Til jeres studenterkørsel i København eller på Sjælland, kan I se frem til en truck med stort musikanlæg, køleskab, bløde sæder, mobiloplader, beer pong table, garderobebokse og med mulighed for at gøre vognen regntæt.

I får altså en truck, der er bygget til fest, men hvor I ikke skal bekymre jer om hverken regn, manglende strøm på iPhone eller ukomfortable sæder.

Sikkerhed i top

For os er det vigtigt, at sikkerheden er i top samtidigt med, at I får en god fest. Vores chauffører er derfor ikke hverken uerfarne eller uansvarlige. De har tværtimod lang erfaring med vognkørsel og en god forståelse for sikkerhed ombord på trucken.

Med en truck fra Rock The Truck får I en smilende og festlig chauffør, som har stort fokus på sikkerheden, så alt forløber uden uheld.

Få tilbud på studenterkørsel på Sjælland

Hvis I ønsker at bestille en truck til jeres studenterkørsel i København eller på resten af Sjælland, så kontakt os med det samme. I får en moderne truck fyldt med luksusudstyr og vores chauffører sørger for, at hele dagen forløber gnidningsfrit.

Med Rock The Truck er i garanteret en god fest. Skriv til os for at høre nærmere.